- Výpočet množstva mäsa
- Stanovenie obsahu tuku, popola, vody, bielkovín, kolagénu
- Dôkaz prítomnosti sójových bielkovín
- Stanovenie obsahu soli
- Stanovenie pH a aktivity vody
- Stanovenie celkového fosforu (P2O5)
- Dôkaz prítomnosti alergénov
- Stanovenie rezíduí pesticídov
- Stanovenie chemických prvkov
- Stanovenie cukrov
- Stanovenie polychlórovaných bifenylov
- Stanovenie polycyklických aromatických uhľovodíkov
- Stanovenie syntetických farbív - aj vrátane koreniacich zmesí do mäsových výrobkov
- Stanovenie prírodného farbiva - kyseliny karmínovej, karmín (E120) - aj vrátane koreniacich zmesí do mäsových výrobkov
- Stanovenie konzervačných látok
- Stanovenie dusitanov, dusičnanov - aj vrátane koreniacich zmesí do mäsových výrobkov
- Mikrobiologické analýzy podľa platnej legislatívy
- Stanovenie energetickej hodnoty
- Posúdenie správnosti označenia etikiet
- Stanovenie obsahu kyslíka, oxidu uhličitého (mäsové výrobky v ochrannej atmosfére)
Kontakt:
Ing. Budajová
+421 2 38 108 265, +421 905 875 159, +421 917 313 572